Menu

Превођење руског језика

Поштовани, уколико су Вам потребне услуге стручног превођења на руски са српског језика или са руског на српски, дошли сте на право место!

Наши преводиоци су Вам на услузи. Преводи са руског језика и на руски језик брзо и квалитетно. 

Тел: 065 551 34 34

Наручите превод на руски

Све врсте преводилачких услуга које се односе на руски језик.

Другачији смо од других јер нудимо изузезно брзу услугу у Београду.

Пошаљите захтев за превод на email адресу, префикс "office"

Контакт телефон: 065 551 34 34

www.ruskicentar.com

Преводилачке услуге са руског језика на српски и са српског на руски језик нуди регистована агенција за преводилачке услуге и судски тумач са седиштем у Београду. Услуге обухватају превођења текстова, ревизију текстова, редакцију текстова, преводилачку асистенцију, тумачења и судски оверене преводе и друге услуге повезане са превођењем. Шифра делатности aгенције: 7430 - преводилачке услуге и судски тумач.

1. Наше услуге:

Све услуге које нудимо, биће обављене максимално брзо и савесно. Подаци и документи који су потребни за постизање квалитетног превода или компјутерску израду морају бити достављени на време.

2. Поверљивост:

Са свим текстовима и подацима поступаће се строго поверљиво и они неће бити доступни трећим лицима.

3. Наручивање:

Наручилац услуге шаље своју наруџбину електронским путем. Наручилац може одлучити жели ли наруџбину послати одмах или жели прво добити нашу конкретну понуду, односно процену трошкова. "Руски Центар” доставиће наручиоцу тражену понуду, процену трошкова у року од 24 сата (најкасније 48 сати) од пријема упита.

4. Цене:

Цену за конкретан посао формирамо искључиво на основу Вашег захтева за понуду и након увида у све параметре релевантне за формирање цене. Све остале цене се наплаћују према нашем ценовнику који је на снази у време склапања уговора, односно потврде наруџбе.

При већим уговорима можемо захтевати уплату депозита, плаћања унапред или плаћање у ратама.

5. Испорука:

Наручиоца услуге обавестићемо о року испоруке најпрецизније што можемо. Ако из непредвиђених разлога прихваћена наруџба не може бити извршена у договореном року, наручилац услуге ће одмах бити обавештен о кашњењу.

6. Услови плаћања:

Преко банке: за домаћа лица и привреднике на основу предрачуна на жиро рачун наше агенције за преводилачке услуге и судски тумач са седиштем у Београду. За страна лица и компаније у иностранству на девизни рачун исте агенције преко инструкција за плаћање Војвођанске банке за иностранство.

Тренутно посетилаца:

We have 34 guests and no members online

Обука и учење руског језика, рад са групама

Уколико имате фирму у којој желите да употпуните знање својих радника са руским језиком, нудимо Вам специјално осмишљене програме за брзо и усмерено учење руског језика, јер схватамо значај вашег времена и колико је неопходна брзина, не губећи на квалитету.

Пословним људима чије је време новац, потребни су посебно креирани курсеви језика који им неће одузети много времена, али ће истовремено испунити њихове високе критеријуме. преговарање итд.Наши професори ће долазити директно у вашу компанију, и подучавати Ваше запослене, како бисте уштедели на времену. У зависности од сфере пословања Ваше фирме, тако прилагођавамо и садржај часова.

Нека Вам комуникација са иностраним партнерима постане право задовољство!

Сазнајте више о томе

Go to top