Street Tablet Forest Mac Skycrapper Cloudsea Workingdesk Our Work Bg Bridge Iphone
Menu

Превођење руског језика

Поштовани, уколико су Вам потребне услуге стручног превођења на руски са српског језика или са руског на српски, дошли сте на право место!

Наши преводиоци су Вам на услузи. Преводи са руског језика и на руски језик брзо и квалитетно. 

Тел: 065 551 34 34

Наручите превод на руски

Све врсте преводилачких услуга које се односе на руски језик.

Другачији смо од других јер нудимо изузезно брзу услугу у Београду.

Пошаљите захтев за превод на email адресу, префикс "office"

Контакт телефон: 065 551 34 34

www.ruskicentar.com

Многе компаније разумеју важност локализованог програма, и као правило, са излазом нове верзије појављује се и локализована верзија. Успешно рекламирање и продаја производа на међународном тржишту подразумева и локализацију тих производа, односно прилагођавање одговарајућем језику и језичким особеностима.

Локализација интернет страница је више од превођења текста интернет странице са руског на српски језик и са српског на руски језик. Локализација представља детаљну адаптацију странице на циљни језик и културу. За предузећа, локализација интернет странице значи несметан приступ на глобално интернет тржиште.

Интернет има све већу улогу у локалној и глобалној комуникацији. Српске и иностране компаније се глобализују и траже нове могућности у различитим пословним, језичким и културним окружењима. Локализација је поступак при ком се текст или превод језички и културно прилагођава циљној групи (држава, регион, језик) којој је намењен. Пошто се наши преводиоци налазе у Русији, за тржишта ЦС можемо да вам обезбедимо и локализацију.

 

Go to top