Menu

Писмени преводи босански - преводилац за босански

Превод са овером на босански и писмено превођење без овере са босанског

Преводе текстова врше само високо квалификовани преводиоци са искуством. Увек смо спремни да саслушамо Ваше жеље које се тичу стила и терминологије превода. Велико искуство имамо у превођењу научних и стручних текстова, као и у креативном превођењу реклама и пропагандног материјала. Писмени преводи на босански језик су резултат рада стручног тима са босанског говорног подручја како би излазни документ био у духу босанског језика.

Нудимо услуге превођења свих врста текстова са босанског језика на српски и са српског на босански високог квалитета. За писмене преводе цена се обрачунава према преводилачкој страни која служи као основа за обрачун. Преводи се шаљу у истом формату у ком смо га добили на превођење.

Превођење стручних текстова одликује висока стручност за одређену област, коју је потребно да поседује одређени преводилац. Мит је да сваки преводилац може све да ради све области превођења. Ми у свом тиму имамо преводиоце који су стручни за разне области. Пажљив одабир преводиоца је важан део посла, јер он директно утиче на квалитет превода. Руски центар је водећи онлајн преводилац.

Босански или бошњачки језик је матерњи језик за 2 милиона људи у свету, највише житељима Босне и Херцеговине и другим земљама бивше Југославије. Званична писма босанског језика су латиница и ћирилица.

Босански језик (бошњачки језик) је званични језик у Босни и Херцеговини, а мањински језик у Хрватској, Црној Гори, Македонији и Србији.

Go to top