Menu

Писмени преводи пољски - преводилац за пољски

Превод са овером на пољски и писмено превођење без овере са пољског

Преводе текстова врше само високо квалификовани преводиоци са искуством. Увек смо спремни да саслушамо Ваше жеље које се тичу стила и терминологије превода. Велико искуство имамо у превођењу научних и стручних текстова, као и у креативном превођењу реклама и пропагандног материјала. Писмени преводи на пољски језик су резултат рада стручног тима са пољског говорног подручја како би излазни документ био у духу пољског језика.

Нудимо услуге превођења свих врста текстова са пољског језика на српски и са српског на пољски високог квалитета. За писмене преводе цена се обрачунава према преводилачкој страни која служи као основа за обрачун. Преводи се шаљу у истом формату у ком смо га добили на превођење.

Најпознатији писци светске књижевности на пољском језику су Адам Мицкјевич, Хенрик Сјенкјевич, Чеслав Милош, Вислава Шимборска као и многи други. Пољска је земља која се може похвалити са шест добитника Нобелове награде, међу којима су и Лех Валенса, Марија Кири и други.

Превођење стручних текстова одликује висока стручност за одређену област, коју је потребно да поседује одређени преводилац. Мит је да сваки преводилац може све да ради све области превођења. Ми у свом тиму имамо преводиоце који су стручни за разне области. Пажљив одабир преводиоца је важан део посла, јер он директно утиче на квалитет превода. Руски центар је водећи онлајн преводилац.

Пољски језик је матерњи језик око 50 милиона људи на свету, углавном људима у Пољској и Пољацима који живе ван граница своје земље. Званично и једино писмо је латиница, састављено од 32 словна знака.

Пољски језик је званични језик у Пољској и службени језик у многим институцијама Европске Уније, а говори се још и у САД, Немачкој, Литванији, Белорусији, Украјини, и др.

Go to top