Menu

Превођење руског језика

Поштовани, уколико су Вам потребне услуге стручног превођења на руски са српског језика или са руског на српски, дошли сте на право место!

Наши преводиоци су Вам на услузи. Преводи са руског језика и на руски језик брзо и квалитетно. 

Тел: 065 551 34 34

Наручите превод на руски

Све врсте преводилачких услуга које се односе на руски језик.

Другачији смо од других јер нудимо изузезно брзу услугу у Београду.

Пошаљите захтев за превод на email адресу, префикс "office"

Контакт телефон: 065 551 34 34

www.ruskicentar.com

Судски тумач за руски и српски језик

Превод са овером на руски и са руског језика

Судски тумач односно судски преводилац за руски језик је особа која поседује дозволу одређеног надлежног органа за обављање посла сталних судских тумача за руски језик, а у Републици Србији тај орган је Министарство правде. Стални судски преводилац за руски језик мора да задовољи све услове, тј. мора да прође различите усмене и писмене провере знања, првенствено знања руског језика.

Затим, овлашћени судски тумач за руски језик мора да познаје правну регулативу своје земље да би могао да се јавља по позиву суда и обавља превођење са руског језика за правне органе. Такође, посебно је важно код судских тумача да буду специјализовани за одређену област, како би у потпуности разумели и могли да обаве најквалитетније могуће посао превођења и судског тумачења докумената којима је неопходна овера судских преводилаца за руски језик.

Преводи руског језика који су оверени од стране судских тумача за руски језик своју правоснажност доказују садржајем на самом преводу, тачније постојањем печата и потписа судских преводилаца који су обавили превођење са руског језика. Осим овога, преводи са овером судских тумача за руски језик морају да садрже и клаузулу на крају превода која доказује који судски тумач за руски језик је радио превод и број решења којим је он постављен за судског преводиоца. Такође, судски преводи са руског језика своју валидност и веродостојност оригиналном документу доказују повезивањем са оригиналом или овереном копијом оригинала уз помоћ јемственика - канапа за увезивање, у складу са прописима државе.

Руски центар вам нуди све врсте превода са руског језика и на руски језик, било обичних или стручних текстова. Имамо стално и хонорарно запослене преводиоце и судске тумаче, професоре руског језика и књижевности, који по потреби бивају ангажовани и на терену када је потребно да су присутни на догађају или манифестације где једна од страна не говори руским језиком. Такође, обављамо усмено, писмено и хитно превођење са руског језика, са могућношћу овере већ преведеног текста печатом судских тумача за руски језик, као и услугама лектурисања и коректуре докумената који су на руском језику. Наши преводи са руског језика су квалитетни, веома прецизни и тачни, јер сарађујемо само са провереним и строго контролисаним преводиоцима и судским тумачима за руски језик.

Вршимо судско тумачење и превођење са српског на руски језик и обрнуто, као и превођење са руског језика на све друге стране језике и превођење на руски језик са свих страних језика. Обратите се тиму стручњака за све додатне информације у вези са обликом превођења у којем Вам је потребан превод - контакт 065.830.23.45!

Бесплатна процена

Молимо Вас да попуните захтевана поља означена са звездицом.

  
Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top