065 551 34 34 office@ruskicentar.com

ЈУЖНОСЛОВЕНСКА ГРУПА – услуге превођења

Писмени преводи бугарски, македонски, словеначки, бошњачки, хрватски, црногорски  – преводилац за бугарски, македонски, словеначки, бошњачки, хрватски, црногорски

Превод са овером на и писмено превођење без овере са бугарског, македонског, словеначког, бошњачког, хрватског, црногорског језика на српски језик

Преводе текстова врше само високо квалификовани преводиоци са искуством. Увек смо спремни да саслушамо Ваше жеље које се тичу стила и терминологије превода. Велико искуство имамо у превођењу научних и стручних текстова, као и у креативном превођењу реклама и пропагандног материјала. Преводилац за руски уједно је и оснивач агенције, писмени преводи на руски језик ради стручни тим са руског говорног подручја како би излазни документ био у духу руског језика.

Изворни говорници

Дипломирани филолози и професионали преводиоци.

Стручност и брзина

Гарантујемо за уговорене рокове. Квалитет се подразумева.

10 година постојања

Преко 10 година рада на стварању традиције и препознатљивости.

Судски преводилац - тумачи за бугарски, македонски, словеначки, бошњачки, хрватски, црногорски

Нудимо услуге превођења свих врста текстова са руског језика на српски и са српског на руски високог квалитета. За писмене преводе цена се обрачунава према преводилачкој страни која служи као основа за обрачун. Преводи се шаљу у истом формату у ком смо га добили на превођење.

Нека од најпознатијих дела светске књижевности написана су на руском језику. Пушкин, Јесењин, Толстој, Достојевски, Владимир Мајаковски – само су неки од великих литерата који су стварали користећи руско ћирилично писмо. Руски је званичан језик Руске Федерације, Белорусије, Казахстана, Киргизије. Кембричка енциклопедија језика наводи да руски као први или други језик говори више од 455.000.000 становника. Четврти је језик по распрострањености и један од шест званичних језика Уједињених нација.

Превођење стручних текстова одликује висока стручност за одређену област, коју је потребно да поседује одређени преводилац. Мит је да сваки преводилац може све да ради све области превођења. Ми у свом тиму имамо преводиоце који су стручни за разне области. Пажљив одабир преводиоца је важан део посла, јер он директно утиче на квалитет превода. Руски центар је водећи онлајн преводилац.

Руски језик, на основу данашњих статистичких података, заузима четврто место по распрострањености и броју говорника (око 285.000.000). Највећи је словенски језик и припада источнословенској језичкој групи. Званично и једино писмо је ћирилица, састављена од 33 словна знака.

Руски језик је званичан у државама: Русија, Белорусија, Казахстан, Киргистан, Таџикистан и регионима: Абхазија, Јужна Осетија, Транснистрија, Гагаузија (у Молдавији), Тулчеа и Констанца (Румунија), Спитсберген (Норвешка), Крим и Одеска област (Украјина), држава Њујорк (Сједињене државе).

Постоје и државе у којима руски није званичан језик, али је важан други језик. То су: Јерменија, Азербејџан, Естонија, Украјина, Грузија, Израел, Летонија, Литванија, Молдавија, Монголија, Туркменистан, Узбекистан, Немачка, Канада.

Изворни говорници бугарског, македонског, словеначког, бошњачког, хрватског, црногорског језика

Руски језик током последњих година доживљава прави “бум”. Значајне руске инвестиције и економско присуство у региону чине овај језик једним од најтраженијих језика за стручне преводе, како у пословном тако и у приватном контексту. Контактирајте нашег координатора и преведите своје текстове прецизно и тачно. Широк спектар услуга које се тичу како писмених и усмених превода руског језика.

Квалитет је важан али некада је рок пресудан

Поштујемо Ваше време, уложени труд и Ваш новац. Сходно томе, наш принцип рада и пословања базира се на принципу кратких и брзих рокова реализације услуге, по разумним ценама, а у првокласном квалитету. Наш мото пословања изражен је кроз слоган: “Само је најбоље довољно добро”. Ту мисију следимо од првог дана нашег оснивања и ње се не одричемо.

РУСКИ ЦЕНТАР

Зашто изабрати баш нас?

Z

Преко 10 година искуства

Радом стварамо традицију. Традицију чувамо квалитетом.

Z

Преведених преко 10,000 страна годишње

Велики обим и посао за нас је изазов и задовољство.

Z

Канцеларије у центру - Палата Београђанка

Налазимо се у срцу Београда. Рецепција доступна 24 сата.

Z

Искључиво изворни говорници

Сви наши преводиоци су део живота провели у Русији.

Преводиоци Руског Центра су нам помогли да превазиђемо језичке баријере на српском говорном подручју и омогућили нам да преведемо обимну техничку документацију.

TREI GMBH, РУС

Задовољство је сарађивати са људима који поштују дефинисане рокове и који поштују договор.

SBERBANK, РУС

Захвалност за организацију професионалног преводиоца у врло кратком року, течног говорника руског, францусског и српског језика за нашу делегацију која је имала састанак у Паризу.

УПРАВА ЗА ВЕТЕРИНУ, РС

Ту смо да се разумемо!

За све недоумице и питања стојимо на располагању. Будите слободни да нам се обратите са поверењем. Процена превода је бесплатна.

често постављана питањаконтакт канцеларија