065 551 34 34 office@ruskicentar.com

Изворни говорници

Дипломирани филолози и професионали преводиоци.

Стручност и брзина

Гарантујемо за уговорене рокове. Квалитет се подразумева.

10 година постојања

Преко 10 година рада на стварању традиције и препознатљивости.

Ценовник услуга

Писани (писмени) преводи

преводи текстова и документације

Обрачунска јединица једна преводилачка картица која садржи 1800 карактера или приближно 250 речи са размацима. Цене формирамо по моделу основни превод, оптимум превод, напредни превод.

рсд 900,00

Преводи са овером тумача

тарифе судских тумача

Обрачунска јединица  преведена и оверена физичка страница која не садржи више од 1800 карактера са размацима. Превод радимо у два примерка и други примерак не обрачунавамо.

рсд 1.100,00

Усмени преводи

консекутивни и симултани

Обрачунска јединица 1 сат или обрачунска јединица 1 дан. Сви додатни трошкови изван преводилачких услуга нису укључени у цену, као нпр. трошкови превоза Београд – Ниш и сл.

⇒ позовите

Услови пословања

Преводилачке услуге са руског језика на српски и са српског на руски језик нуди регистована агенција за преводилачке услуге и судски тумач са седиштем у Београду. Услуге обухватају превођења текстова, ревизију текстова, редакцију текстова, преводилачку асистенцију, тумачења и судски оверене преводе и друге услуге повезане са превођењем. Шифра делатности aгенције: 7430 – преводилачке услуге и судски тумач.

1. Наше услуге:

Све услуге које нудимо, биће обављене максимално брзо и савесно. Подаци и документи који су потребни за постизање квалитетног превода или компјутерску израду морају бити достављени на време.

2. Поверљивост:

Са свим текстовима и подацима поступаће се строго поверљиво и они неће бити доступни трећим лицима.

3. Наручивање:

Наручилац услуге шаље своју наруџбину електронским путем. Наручилац може одлучити жели ли наруџбину послати одмах или жели прво добити нашу конкретну понуду, односно процену трошкова. “Руски Центар” доставиће наручиоцу тражену понуду, процену трошкова у року од 24 сата (најкасније 48 сати) од пријема упита.

4. Цене:

Цену за конкретан посао формирамо искључиво на основу Вашег захтева за понуду и након увида у све параметре релевантне за формирање цене. Све остале цене се наплаћују према нашем ценовнику који је на снази у време склапања уговора, односно потврде наруџбе.

При већим уговорима можемо захтевати уплату депозита, плаћања унапред или плаћање у ратама.

5. Испорука:

Наручиоца услуге обавестићемо о року испоруке најпрецизније што можемо. Ако из непредвиђених разлога прихваћена наруџба не може бити извршена у договореном року, наручилац услуге ће одмах бити обавештен о кашњењу.

6. Услови плаћања:

Преко банке: за домаћа лица и привреднике на основу предрачуна на жиро рачун наше агенције за преводилачке услуге и судски тумач са седиштем у Београду. За страна лица и компаније у иностранству на девизни рачун исте агенције преко инструкција за плаћање Војвођанске банке за иностранство.