065 551 34 34 office@ruskicentar.com

ЧЕШКИ ЈЕЗИК – услуге превођења

Писмени преводи чешки – преводилац за чешки језик

Превод са овером на чешки и писмено превођење без овере са чешког језика на српски језик

Преводе текстова врше само високо квалификовани преводиоци са искуством. Увек смо спремни да саслушамо Ваше жеље које се тичу стила и терминологије превода. Велико искуство имамо у превођењу научних и стручних текстова, као и у креативном превођењу реклама и пропагандног материјала. Преводилац за руски уједно је и оснивач агенције, писмени преводи на чешки језик ради стручни тим са чешког говорног подручја како би излазни документ био у духу чешког језика.

Изворни говорници

Дипломирани филолози и професионали преводиоци.

Стручност и брзина

Гарантујемо за уговорене рокове. Квалитет се подразумева.

10 година постојања

Преко 10 година рада на стварању традиције и препознатљивости.

Судски преводилац - тумач за чешки језик

Нудимо услуге превођења свих врста текстова са чешког језика на српски и са српског на чешки високог квалитета. За писмене преводе цена се обрачунава према преводилачкој страни која служи као основа за обрачун. Преводи се шаљу у истом формату у ком смо га добили на превођење.

Преводе текстова врше само високо квалификовани преводиоци са искуством. Увек смо спремни да саслушамо Ваше жеље које се тичу стила и терминологије превода. Велико искуство имамо у превођењу научних и стручних текстова, као и у креативном превођењу реклама и пропагандног материјала. Писмени преводи на чешки језик су резултат рада стручног тима са чешког говорног подручја како би излазни документ био у духу чешког језика.

Преводилац чешки

Нудимо услуге превођења свих врста текстова са чешког језика на српски и са српског на чешки високог квалитета. За писмене преводе цена се обрачунава према преводилачкој страни која служи као основа за обрачун. Преводи се шаљу у истом формату у ком смо га добили на превођење.

Најпознатији писци светске књижевности на чешком језику су Карел Чапек, Вацлав Хавел, Томаш Гарик Масарик, Јарослав Хашек, Бохумил Храбал, Божена Њемцова, Јарослав Сајферт, Јан Неруда, Милош Урбан, као и многи други. Чешка је земља која се може похвалити са пет добитника Нобелове награде, а то су Карл Фердинанд Кори, Герти Кори, Јарослав Хејровски, Јарослав Сајферт и Берта фон Сутнер.

Услуге превођења на чешки

Превођење стручних текстова одликује висока стручност за одређену област, коју је потребно да поседује одређени преводилац. Мит је да сваки преводилац може све да ради све области превођења. Ми у свом тиму имамо преводиоце који су стручни за разне области. Пажљив одабир преводиоца је важан део посла, јер он директно утиче на квалитет превода. Руски центар је водећи онлајн преводилац.

Чешки језик је матерњи језик око 12 милиона људи на свету, углавном Чесима у Чешкој и Словачкој, као и Чесима који живе ван граница бивше Чехословачке републике. Званично и једино писмо је латиница, састављено од 36 словних знакова. Савремени чешки језик

Чешки језик је званични језик у Чешкој републици и службени језик у многим институцијама Европске Уније, а говори се још и у Словачкој, Немачкој, САД и многим другим државама

Изворни говорници чешког језика

Преводилачки тим чини група преводилаца са искуством у усменом превођењу на састанцима, скуповима, изложбама, семинарима, и сл. Створена је група преводиоца за симултано превођење за рад на дугорочним пројектима. Консекутивно и симултано превођење се користи за догађаје као што су преговори, пословни састанци, презентације, прес конференције, праћење на изложбама и сл.

Квалитет је важан али некада је рок пресудан

Поштујемо Ваше време, уложени труд и Ваш новац. Сходно томе, наш принцип рада и пословања базира се на принципу кратких и брзих рокова реализације услуге, по разумним ценама, а у првокласном квалитету. Наш мото пословања изражен је кроз слоган: “Само је најбоље довољно добро”. Ту мисију следимо од првог дана нашег оснивања и ње се не одричемо.

РУСКИ ЦЕНТАР

Зашто изабрати баш нас?

Z

Преко 10 година искуства

Радом стварамо традицију. Традицију чувамо квалитетом.
Z

Преведених преко 10,000 страна годишње

Велики обим и посао за нас је изазов и задовољство.
Z

Канцеларије у центру - Палата Београђанка

Налазимо се у срцу Београда. Рецепција доступна 24 сата.
Z

Искључиво изворни говорници

Сви наши преводиоци су део живота провели у Русији.

Преводиоци Руског Центра су нам помогли да превазиђемо језичке баријере на српском говорном подручју и омогућили нам да преведемо обимну техничку документацију.

TREI GMBH, РУС

Задовољство је сарађивати са људима који поштују дефинисане рокове и који поштују договор.

SBERBANK, РУС

Захвалност за организацију професионалног преводиоца у врло кратком року, течног говорника руског, францусског и српског језика за нашу делегацију која је имала састанак у Паризу.

УПРАВА ЗА ВЕТЕРИНУ, РС

Ту смо да се разумемо!

За све недоумице и питања стојимо на располагању. Будите слободни да нам се обратите са поверењем. Процена превода је бесплатна.
често постављана питањаконтакт канцеларија