065 551 34 34 office@ruskicentar.com

Изворни говорници

Дипломирани филолози и професионали преводиоци.

Стручност и брзина

Гарантујемо за уговорене рокове. Квалитет се подразумева.

10 година постојања

Преко 10 година рада на стварању традиције и препознатљивости.

Ценовник услуга

Усмени преводи

консекутивни и симултани

Обрачунска јединица 1 сат или обрачунска јединица 1 дан. Сви додатни трошкови изван преводилачких услуга нису укључени у цену, као нпр. трошкови превоза Београд – Ниш и сл.

⇒ позовите

Преводи са овером тумача

тарифе судских тумача

Обрачунска јединица  преведена и оверена физичка страница која не садржи више од 1800 карактера са размацима. Превод радимо у два примерка и други примерак не обрачунавамо.

рсд 1.100,00

Писани (писмени) преводи

преводи текстова и документације

Обрачунска јединица једна преводилачка картица која садржи 1800 карактера или приближно 250 речи са размацима. Цене формирамо по моделу основни превод, оптимум превод, напредни превод.

рсд 900,00

Услови пословања

Преводилачке услуге са руског језика на српски и са српског на руски језик нуди регистована агенција за преводилачке услуге и судски тумач са седиштем у Београду. Услуге обухватају превођења текстова, ревизију текстова, редакцију текстова, преводилачку асистенцију, тумачења и судски оверене преводе и друге услуге повезане са превођењем. Шифра делатности aгенције: 7430 – преводилачке услуге и судски тумач.

1. Наше услуге:

Све услуге које нудимо, биће обављене максимално брзо и савесно. Подаци и документи који су потребни за постизање квалитетног превода или компјутерску израду морају бити достављени на време.

2. Поверљивост:

Са свим текстовима и подацима поступаће се строго поверљиво и они неће бити доступни трећим лицима.

3. Наручивање:

Наручилац услуге шаље своју наруџбину електронским путем. Наручилац може одлучити жели ли наруџбину послати одмах или жели прво добити нашу конкретну понуду, односно процену трошкова. “Руски Центар” доставиће наручиоцу тражену понуду, процену трошкова у року од 24 сата (најкасније 48 сати) од пријема упита.

4. Цене:

Цену за конкретан посао формирамо искључиво на основу Вашег захтева за понуду и након увида у све параметре релевантне за формирање цене. Све остале цене се наплаћују према нашем ценовнику који је на снази у време склапања уговора, односно потврде наруџбе.

При већим уговорима можемо захтевати уплату депозита, плаћања унапред или плаћање у ратама.

5. Испорука:

Наручиоца услуге обавестићемо о року испоруке најпрецизније што можемо. Ако из непредвиђених разлога прихваћена наруџба не може бити извршена у договореном року, наручилац услуге ће одмах бити обавештен о кашњењу.

6. Услови плаћања:

Преко банке: за домаћа лица и привреднике на основу предрачуна на жиро рачун наше агенције за преводилачке услуге и судски тумач са седиштем у Београду. За страна лица и компаније у иностранству на девизни рачун исте агенције преко инструкција за плаћање Војвођанске банке за иностранство.

Модел обрачуна цена за писане преводе

Ова тарифа и модел превођења је погодна у случајевима када је приоритет брзина превођења и најнижа цена. Цене осталих услуга превођења можете погледати у рубрици цене и плаћање.
Превод по моделу “Основни” – превод врши професионални преводилац.

 

“Оптимум” – обухвата “Основни” + лектурисање од стране професионалног лектора. Препоручујемо да изаберете овај тарифни модел превођења за докумената и текстова који су од значаја.
Цена је за овакву врсту превода је незнатно увећана за додатни поступак лекторисања текста.
Превод “Напредни” – обухвата “Оптимум” + додатну лектуру. Препоручујемо овај тарифни модел ако планирате да објавите Ваш превод.
С обзиром да оваква врста посла захтева знатно више времена и ангажовања за наше преводиоце од стандарних превода, цена је увећана у складу са захтевом.
РУСКИ ЦЕНТАР

Зашто изабрати баш нас?

Z

Преко 10 година искуства

Радом стварамо традицију. Традицију чувамо квалитетом.
Z

Преведених преко 10,000 страна годишње

Велики обим и посао за нас је изазов и задовољство.
Z

Канцеларије у центру - Палата Београђанка

Налазимо се у срцу Београда. Рецепција доступна 24 сата.
Z

Искључиво изворни говорници

Сви наши преводиоци су део живота провели у Русији.

Преводиоци Руског Центра су нам помогли да превазиђемо језичке баријере на српском говорном подручју и омогућили нам да преведемо обимну техничку документацију.

TREI GMBH, РУС

Задовољство је сарађивати са људима који поштују дефинисане рокове и који поштују договор.

SBERBANK, РУС

Захвалност за организацију професионалног преводиоца у врло кратком року, течног говорника руског, францусског и српског језика за нашу делегацију која је имала састанак у Паризу.

УПРАВА ЗА ВЕТЕРИНУ, РС

Позовите и закажите превод

Будите слободни да контактирате нашу канцеларију или пошањите мејл на office@ruskicentar.com. Одговорићемо Вам у најкраћем могућем року.