Street Tablet Forest Mac Skycrapper Cloudsea Workingdesk Our Work Bg Bridge Iphone
Menu

Превођење руског језика

Поштовани, уколико су Вам потребне услуге стручног превођења на руски са српског језика или са руског на српски, дошли сте на право место!

Наши преводиоци су Вам на услузи. Преводи са руског језика и на руски језик брзо и квалитетно. 

Тел: 065 551 34 34

Наручите превод на руски

Све врсте преводилачких услуга које се односе на руски језик.

Другачији смо од других јер нудимо изузезно брзу услугу у Београду.

Пошаљите захтев за превод на email адресу, префикс "office"

Контакт телефон: 065 551 34 34

www.ruskicentar.com

Писмени преводи руски - преводилац за руски

Превод са овером на руски и писмено превођење без овере са руског

Преводе текстова врше само високо квалификовани преводиоци са искуством. Увек смо спремни да саслушамо Ваше жеље које се тичу стила и терминологије превода. Велико искуство имамо у превођењу научних и стручних текстова, као и у креативном превођењу реклама и пропагандног материјала. Преводилац за руски уједно је и оснивач агенције, писмени преводи на руски језик раде стручни тим са руског говорног подручја како би изворни документ био у дугу руског језика.

Нудимо услуге превођења свих врста текстова са руског језика на српски и са српског на руски високог квалитета. За писмене преводе цена се обрачунава према преводилачкој страни која служи као основа за обрачун. Преводи вршимо у истом формату у ком смо га добили на превођење.

Нека од најпознатијих дела светске књижевности написана су на руском језику. Пушкин, Јесењин, Толстој, Достојевски, Владимир Мајаковски - само су неки од великих литерата који су стварали користећи руско ћирилично писмо. Руски је званичан језик Руске Федерације, Белорусије Казахстана, Киргизије. Кембричка енциклопедија језика наводи да руски као први или други језик говори више од 455.000.000 становника. Четврти је језик по распрострањености и један од шест званичних језика Уједињених нација.

Превођење стручних текстова одликује висока стручност за одређену област, коју је потребно да поседује одређени преводилац. Мит је да сваки преводилац може све да ради све области превођења. Ми у свом тиму имамо преводиоце који су стручни за разне области. Пажљив одабир преводиоца је важан део посла, јер он директно утиче на квалитет превода. Рускицентар је водећи онлајн преводилац.

Руски језик, на основу данашњих статистичких података, заузима четврто место по распрострањености и броју говорника (око 285 000 000). Највећи је словенски језик и припада источнословенској језичкој групи. Званично и једино писмо је ћирилица, састављено од 33 словна знака.

Руски језик је званичан у државама: Русија, Белорусија, Казахстан, Киргистан, Таџикистан и регионима: Абхазија, Јужна Осетија, Транснистрија, Гагозија (У Молдавији), Тулчеа И Константа (Румунија), Спитсберген (Норвешка), Крим и Одеса Област (Украјина), држава Њујорк (Сједињене државе).

Постоје и државе у којима руски није званичан језик, али је важан други језик. То су: Јерменија, Азербејџан, Естонија, Украјина, Грузија, Израел, Латвија, Литванија, Молдавија, Монголија, Туркменистáн, Узбекистан, Немачка, Канада.

Писмени преводи са руског на српски и са српског на руски

Pr

Преводе текстова са руског и на руски врше високо квалификовани преводиоци са искуством. Увек спремни да саслушамо Ваше жеље које се тичу стила и терминологије превода. Велико искуство имамо у превођењу научних и стручних текстова, као и у креативном превођењу пропагандног материјала.

Ценовник услуга и начин плаћањa

Усмени преводи са руског на српски и са српског на руски

Vjp3

Нудимо Вам услуге консикутивног и сумултаног превођења са српског на руски и са руског на српски језик. За усмене преводе неопходно је да закажете Ваш превод неколико дана раније, као и да нагласите тему која ће бити предмет разговора, како би наши преводиоци могли на највишем нивоу да реализују превод.

Ценовник услуга и начин плаћања

Go to top